ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων - Αλλαγή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 546183 και να μας ενημερώσετε για το είδος της αλλαγής που θα θέλατε να κάνετε. Το νέο προϊόν θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει από όπου θα γίνει και η παραλαβή του προϊόντος που θα αντικατασταθεί. Τα έξοδα της αλλαγής είναι 3€+ ΦΠΑ τα οποία πληρώνετε με τη παραλαβή του.

Σημειώνεται ότι το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελλαττωματικό τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μόνο σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το δέμα στον τόπο προορισμού. Σε αυτή την περίπτωση και αν έχει κατατεθεί το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχει πληρωθεί μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, θα γίνει άμεσα η επιστροφή χρημάτων από εμάς.

Επιστροφές χρημάτων

Μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε κάθε περίπτωση και μόνο εάν επιστρέψετε το προϊόν συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας. Θα χρειαστεί απλά να διαθέτετε το IBAN του τραπεζικού σας λογαριασμού (το οποίο θα βρείτε στη πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου καταθέσεών σας).

Τονίζουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 8€.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του.